1. Greg Nordstrom
  2. User Beta-1 Test Issues
  3. Friday, June 24th, 2016
  4.  Subscribe via email
Searched for "Hope" this evening and got two hits. One was Hope Nordstrom and the other was something about Articulate Hope.jpg. When I clicked on the link it took me to my own profile. I repeated this a couple of times.

Here's a screenshot of the search result with the janky link:

EDIT: Looks like the attachment didn't make it. I'll try again...
EDIT2: Not sure if the attachment is actually being attached (no indication of such). I'm clicking "Add File" in the Attachments area, selecting a .png file, and clicking Submit. I also tried clicking "Insert" after selecting the file to attach, but apparently no joy. (Even if the file(s) have been attached, the user has no indication that the file has been attached.)
EDIT3: I did a "Preview" before submitting and still got no indication of the attachment, but when I returned to the Edit Post screen, I could see that the attachment was there.
Attachments (1)
Steve Nordstrom Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
The image search issue is resolved... will add the image attachment in the forum to the list of bugs too... thanks!
  1. more than a month ago
  2. User Beta-1 Test Issues
  3. # 1
Steve Nordstrom Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
Let test the image attach...
  1. more than a month ago
  2. User Beta-1 Test Issues
  3. # 2
Steve Nordstrom Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
Look like its working... sorta :S The preview function is to test the BBCode or other HTML code you put in the post... a bit misleading with the title but this forum system is using an old mechanism of file attachments, no wonder most sites recommend an external image host like imgur or slimg.
  1. more than a month ago
  2. User Beta-1 Test Issues
  3. # 3
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.
Cron Job Starts